background

Hvad kan du forvente?

Mød nogle af eleverne, der allerede har været ude i den store verden gennem PIU-ordningen og læs, hvad de har taget med sig hjem.

Image

Christian Dyhr

Intel i München (HHX)

"Kollegaerne er også helt fantastiske. Vi har et godt sammenhold og har flere gange lavet arrangementer sammen eller spillet lidt volleyball efter arbejde..."


Læs Christians historie
Image

Frederik Vestergaard Laustsen

Saxo Payments i London (HHX)

"PIU-opholdet har for mig overordnet betydet overblik og indsigt, både fagligt og fremtidsmæssigt"


Læs Frederiks historie
Image

Nikolaj Salling Rasmussen

BMW i Bremen (HHX)

"Det er mit livs bedste beslutning at udleve min drengedrøm om at arbejde i bilbranchen i Tyskland"


Læs Nikolajs historie
Image

Rasmus Dines Petersen

Bering Time i Düsseldorf (HHX)

Rasmus Dines Petersen er PIU-praktikant hos Bering Time i Düsseldorf og fortæller gennem en film om sit praktikophold i Tyskland. Filmen er blevet præmieret af Styrelsen for Forskning og Uddannelse i Danmark, som har udskrevet en konkurrence for elever på PIU-ophold i udlandet.


Se Rasmus' film

Kasper Hansen

Daimler AG i Düsseldorf (HHX)

"Der er så mange ting, som jeg har kunnet tage med mig hjem fra opholdet. Jeg har boet alene i Tyskland i et helt år, og det har gjort mig meget mere selvstændig og robust"


Læs Kaspers historie

Alex Carlsen


Alex Carlsen var PIU-elev hos Infineon i München og har illustreret sin hverdag i Tyskland i en lille humoristisk film. Filmen blev præmieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet i Danmark, som hvert år udskriver en konkurrence for elever på PIU-ophold.


Se Alex's film

  • Vidste du, at...
    ...et praktikophold i udlandet via PIU-Sekretariatet anerkendes i Danmark som en del af eller en hel erhvervsuddannelse. Du får dansk uddannelsesbevis, når du har gennemført hele forløbet.