background

Råd fra en praktikant om bolig

Råd fra en praktikant om bolig

Jeg har personligt brugt www.immonet.de til at søge hjemmefra. Vidste på forhånd, at jeg gerne ville bo sammen med andre, for at undgå at sidde alene og trille tommelfingre i en lille lejlighed. På denne hjemmeside kan man søge meget præcist. Jeg havde eksempelvis stor gavn af at man kan søge på en specifik bydel - således bor jeg nu knap 10 minutters gang fra min arbejdsplads, hvilket er super praktisk!

Har fra dag 1 været lykkelig over at jeg valgte at søge et Wohngemeinschaft. Sådan et sted er folk indstillede på nye mennesker, fordi der gerne er stor udskiftning. Man tog rigtig godt imod mig, og jeg har fået rigtig gode venner i huset, hvor der er 9 WGs i alt, alle 3er WGs. Altså bor vi 3 og 3 sammen i lejlighederne, hvor vi deler køkken, bad og toilet. Der er altid nogen at snakke med, gå i biffen med eller hvad man ellers kan finde på. Så hvis man godt kan lide at have mennesker omkring sig, kan det virkelig anbefales!

Man skal ikke være bange for at lægge kort ind flere steder. Jeg søgte et sted, hvor de søgte en sambo mellem 21 og 25. Jeg var ikke helt så gammel, manglede ca. 3 år, men søgte alligevel fordi det lød som et rigtig godt sted at være. Og det kan jeg nu bekræfte, for her har jeg boet i 6 måneder og har været så heldig at få lov at blive de næste 6 måneder også!

Den måde at opleve Tyskland og tyskere på er et godt supplement til praktikopholdet - her får man virkelig det sociale med.

Bare et lille tip :)

Image

Er du gået i stå?

Så sidder Mie klar til at hjælpe dig.

Send os en mail